(2019-02-16 11:45)VIVA napisał(a): Gościu, a cobyś powiedział gdyby ten radny był z komitetu Pana Piątka, też byś domagał od wójta zwrotu pieniędzy? Wybory finansuje rząd, dlatego puknij się solidnie w czerep i się zastanów nim coś nabazgrolisz. To że masz jakąś chorobliwą urazę do Kawalca, ten uraz nie zwalnia cię z myślenia, no chyba ze to poważniejsza sprawa, to w tym przypadku tylko lekarz.
Nawet gdyby ten radny był z komitetu Papieża mało mnie to interesuje, i nawet jeśli te wybory finansuje prezydent USA gówno mnie to obchodzi.
A jeśli nasz rząd to znaczy że niby Morawiecki i spółka ze swoich wyłożyli żeby jakiegoś zasranego radnego w Pcimiu Dolnym dobrać do kompletu tak?
Mnie obchodzi tylko jedno ile ta zabawa z starych ch...w i indian kosztowała tylko tyle.
Chorobliwą urazę czuję do każdego kto czepia się wszelkich sposobów aby zdyskredytować inną osobę i to nie ważne kogo, tak nawiasem mówiąc nie mam zaufania do kogokolwiek kto siedzi w tej radzie, z jednej strony siedzą wazeliniarze i klakierzy z drugiej, agresywnie nastawieni do tych pierwszych wszechwiedzący szczekacze, żrą się na kupę a z tego wszystkiego wynika wielkie G