Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Autor Wiadomość
Mariusz K.

Główny Administrator
Główny Administrator
Reputacja: 0
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
(2023-12-10 10:50)Gość napisał(a):  W Mielcu prezydent co każda sesje przedstawia sprawozdanie z działań miedzysesyjnych
https://www.mielec.pl/wp-content/uploads...ej-PMM.pdf

Proszę zwrócić uwagę na punkt 18 i 19 w gospodarce komunalnej. Czy u nas też przeprowadza się takie kontrole? To powinien być proces ciągły i w kazdym miesiącu powinny być wyrywkowe kontrole kompostowników, koszy, deklaracji w sprawie ilości osób do opłat za śmieci, szamb, czy rynny nie są podpięte do kanalizacji itp. I rada co sesje powinna być i tym informowana.

Dzień dobry,

jak ktoś śledzi sesje i komisje i ma dobrą pamięć, to powinien pamiętać. Podczas jednej z komisji rewizyjnej wykazałem, iż wójt prowadził kontrolę, ale co ciekawe:
kontrole były u pracowników gminy oraz u znajomych wójta. Więc na papierze kontrole można wykazać, ale, jak poznacie szczegóły, to czy nie budzi to Waszych podejrzeń?
Ja przez pryzmat mojego doświadczenia z obecnym wójtem w same papiery i jego deklaracje nie wierzę.

Pozdrawiam
Mariusz Kawalec
2023-12-10 14:44

Wiadomości w tym wątku
Ośrodek Zdrowia w Woli Mieleckiejne tematy - Pacjent - 2013-01-11, 12:12
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Tomasz Ortyl -Gmina Mielec - 2017-09-25, 09:30
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - TO JA jasiekz Zowirzbia - 2019-11-28, 14:01
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mieszkaniec W.M - 2021-01-03, 18:51
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mariusz K. - 2023-12-10 14:44

Skocz do: