Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Autor Wiadomość
ZNIESMACZONY

Goście
Gość

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Panie przewodniczący rady gminy, żeby wymagać od kogoś odpowiedniego zachowania trzeba samemu być w porządku. Niestety Pańskie zachowanie jest poniżej wszelkiej krytyki, jest Pan po prostu ------------------- który nie powinien w ogóle pełnić tej funkcji. Czasy totalitarnego samowładztwa na szczęście się skończyły, niestety, Pan w tych czasach pozostał realnie i mentalnie. Pańskie zachowanie urąga tej instytucji samorządowej, jesteś Pan po prostu żałosnym --------. Nie wymagam od Pana rezygnacji ze stanowiska Przewodniczącego, ponieważ aby podjąć taką decyzję trzeba mieć choć krztynę honoru, a Pan go nie masz. Straszenie legalnie wybranego radnego i wrzeszczenie na niego to są metody czysto mafijne które próbujesz Pan wprowadzać na sesji. Czy na zadawanie przez Radnego nieodpowiednich pytań, ma być metoda zastraszania i zagłuszania. Przyjdzie jeszcze taki czas że i za was wezmą się odpowiednie instytucje i to prędzej niż później.

---------- Takimi znakami zastąpiłem pewne słowa, które były w powyższym wpisie.
Nie chcę bawić się w cenzora i oceniać czy coś jest obraźliwe, czy to tylko opinia.
Proszę o przemyślane wpisy na przyszłość.
Mariusz Kawalec
2021-01-01 20:32

Wiadomości w tym wątku
Ośrodek Zdrowia w Woli Mieleckiejne tematy - Pacjent - 2013-01-11, 12:12
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Tomasz Ortyl -Gmina Mielec - 2017-09-25, 09:30
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - TO JA jasiekz Zowirzbia - 2019-11-28, 14:01
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - ZNIESMACZONY - 2021-01-01 20:32
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mieszkaniec W.M - 2021-01-03, 18:51

Skocz do: