Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Autor Wiadomość
G0ść

Goście
Gość

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
My użytkownicy korzystający codziennie z tego skrzyżowania klniemy na czym świat stoi na zarządcę tej drogi. Ja jako kierowca nie rozumie logiki postępowania Wojewódzkiego Zarządu Dróg. Przy takich kłopotach z włączeniem się do ruchu na skrzyżowaniu WZD podnosi prędkość przy zjeździe z mostu w kierunku na Tarnów do 60KM/GODZ i analogicznie w terenie zabudowanym od Piątkowca. W Piątkowcu w terenie zabudowanym jest prędkość 50KM/Godz. gdy wjeżdżamy w teren zabudowany na Woli Mieleckiej, prędkość jest podniesiona na 60km/godz. Przy tak trudnym skrzyżowaniu jednym i drugim, jakiś mądry inaczej podnosi prędkość do 60km/godz, Człowiek rozsądnie myślący chciałby taką prędkość na tym odcinku skrzyżowań obniżyć nawet do 40km/godz. Zastanawiam się, czy w tym urzędzie wojewódzkim są jeszcze jacyś ludzie, rozsądnie myślący??? czy to zbieranina pustogłowych kolesiów. Mam poważne wątpliwości czy tam się ktoś nad tym zastanawia, a na tym skrzyżowaniu wzrasta ilość wypadków.
2020-12-01 17:05

Wiadomości w tym wątku
Ośrodek Zdrowia w Woli Mieleckiejne tematy - Pacjent - 2013-01-11, 12:12
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Tomasz Ortyl -Gmina Mielec - 2017-09-25, 09:30
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - TO JA jasiekz Zowirzbia - 2019-11-28, 14:01
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - G0ść - 2020-12-01 17:05
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mieszkaniec W.M - 2021-01-03, 18:51

Skocz do: