Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Autor Wiadomość
Gość

Goście
Gość

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
(2019-02-27 13:37)IWO napisał(a):  Gościu, wypisujesz po nocach jakieś bzdury nie poparte żadnymi konkretnymi argumentami. Bredzisz o niby braku wiedzy prawniczej radnego Kawalca, a sam nie przytaczasz żadnych fatów które niby Go ośmieszają. Piszesz bo dręczą cię jakieś fobie i masz problemy z zasypianiem i swoją frustracje wyładowujesz na Radnym. Przypominam ci że radni nie musi biegle znać się na prawie, gmina zatrudnia dwóch prawników i to wystarczy. Proszę cię przestań pieprzyć głodne kawały, bo zaczyna to być nudne. Jak byś miał trochę odwagi to byś się zalogował i podpisał swoim nazwiskiem. No cóż, jesteś małym sfrustrowanym człowieczkiem który wypisuje tu już od dłuższego czasu przeróżne dyrdymały, chyba tylko po to aby się troszeczkę dowartościować.

IWO
Mogę ci także napisać w ciągu dnia jeśli lepiej będzie się czytało, jeśli będzie trzeba to tłustym drukiem i większą trzcinką. Oto fakty proponuję zapoznać się z orzeczeniem NSA - II FZ 256/08 - Postanowienie NSA tam wszystko wyjaśniają. Ponadto jeśli w przepisach budowlanych napisano: pomieszczenie z piecem gazowym powinno zawierać komin wentylacyjny to znaczy że musi zawierać czy może zawierać. Radny nie musi znać prawa ale właśnie po to ma tam tych prawników żeby się ich zapytać tylko problem jest taki, że Kawalec ma w ***** opinię kogokolwiek i woli z siebie zrobić pajaca na oczach całego świata.
Jakbyś miał/miała/ miało trochę odwagi to także byś złożył/złożyła/ złożyło podpis, a jeśli chodzi o mnie nie jestem osobą publiczną aby sobie moją osobą mordę wycierał pierwszy lepszy pasztet z jakiegoś zadupia
2019-02-27 16:16

Wiadomości w tym wątku
Ośrodek Zdrowia w Woli Mieleckiejne tematy - Pacjent - 2013-01-11, 12:12
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Tomasz Ortyl -Gmina Mielec - 2017-09-25, 09:30
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2019-02-27 16:16
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - TO JA jasiekz Zowirzbia - 2019-11-28, 14:01
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mieszkaniec W.M - 2021-01-03, 18:51

Skocz do: