Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Autor Wiadomość
Gość

Goście
Gość

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
"Co do kultury niektórych piszących no cóż, nie wymagajmy od nich zbyt wiele.
Mam świadomość, że jeszcze się taki nie urodził... , więc nie liczę, że mnie wszyscy będą akceptować. Mam tylko nadzieję, że ludzie myślący wyciągną wnioski."

Panie nie co do kultury niektórych piszących tyko co do kultury niektórych ( a właściwie chodzi o Pana) zajmujących głos na radzie. Panie ja rozumiem jesteś Pan młody wyluzowany (chyba aż za nadto) , ale jak Pan już tam zasiadasz to przynajmniej trochę kultury niech Pan pokaże, ciągle Pan przerywasz i wcinasz się w słowo innym, bez przerwy gadasz tylko Pan, Panie masz Pan monopol na wiedzę czy co, dajże się Pan wykazać tym innym radnym no chyba, że cała reszta to jakieś cymbały z przypadku i bez szkoły.
Ten Pański ciągły monolog, ta pseudo dociekliwość jest już trochę nudna i śmieszna, ta łapka zawsze podniesiona wcześniej niż u wszystkich już trochę wk....wia.
Zapewniam, że ludzie wyciągają wnioski a te wnioski są takie, pajac jest zabawny, śmieszny, fajnie jak komuś dopieprzy parę razy ale co za dużo to i świnie nie zjedzą i wtedy pajac zostaje dalej tylko pajacem.
2019-02-12 19:01

Wiadomości w tym wątku
Ośrodek Zdrowia w Woli Mieleckiejne tematy - Pacjent - 2013-01-11, 12:12
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Tomasz Ortyl -Gmina Mielec - 2017-09-25, 09:30
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2019-02-12 19:01
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - TO JA jasiekz Zowirzbia - 2019-11-28, 14:01
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mieszkaniec W.M - 2021-01-03, 18:51

Skocz do: