Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Autor Wiadomość
Mariusz K.

Główny Administrator
Główny Administrator
Reputacja: 0
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
(2019-01-10 19:13)Grzegorz napisał(a):  Witam
ponawiam prośbę o jakiekolwiek działania na.ściezkach czy w ogóle ktoś tam odsnieza wyjazd że ścieżek na główną drogę to po prostu dwie opcje uda się albo się zakopie w tym śniegu dzieciaki idą tam pieszo nie jest sypane nie jest odśnieżane a droga prowadzi do szkoły do kościoła i do goku gdzie dzieciaki mają zajęcia czy na prawdę musi się tam coś złego zdarzyć żeby ktoś zareagował liczę na Pana pomoc

Witam,
Panie Grzegorzu po tym jak widzę stan odśnieżania naszych dróg, to nie mam wątpliwości, iż ma Pana rację. Nie jechałem jednak przez ścieżki i nie jestem w stanie wszystkich dróg objechać.
Wczoraj pisałem do Pana Wójta mail o kiepskim odśnieżaniu dróg w Woli Mieleckiej i Rzędzianowicach. Do dziś nie otrzymałem odpowiedzi. Widzimy jakie jest podejście gminy - w poprzednim poście podałem odpowiedź na mój mail.
Proszę Pana i wszystkich, którzy mają uwagi co do odśnieżania dróg gminnych o zrobienie zdjęć i/lub filmów i przesłanie tego na mój adres mailowy: http://www.wolamielecka.info/index.php?p=1_3_Kontakt

W tytule proszę napisać: Odśnieżanie dróg gminnych.
Zdjęcia będą dowodem, gdyby Wójt się wypierał, że wszystko było ok.

Pozdrawiam Mariusz Kawalec
2019-01-10 22:05

Wiadomości w tym wątku
Ośrodek Zdrowia w Woli Mieleckiejne tematy - Pacjent - 2013-01-11, 12:12
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Tomasz Ortyl -Gmina Mielec - 2017-09-25, 09:30
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mariusz K. - 2019-01-10 22:05
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - TO JA jasiekz Zowirzbia - 2019-11-28, 14:01
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mieszkaniec W.M - 2021-01-03, 18:51

Skocz do: