Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Autor Wiadomość
WOLOK

Goście
Gość

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Należy się duży SZACUN dla naszych radnych za to że doprowadzili do końca wydawało by się beznadziejną sprawę powstania w naszej miejscowości boiska wielofunkcyjnego. Brawo Panowie. Podziękowania należą się również Paniom i Panom radnym z innych miejscowości za to że poparli tą inwestycję. Jestem szczególnie pod wrażeniem postawy Pana Gamracego, który wzniósł się ponad podziały i już na poprzedniej sesji Rady Gminy popierał projekt tej budowy. Natomiast jestem po prostu zniesmaczony postawą radnego Dziekana rodowitego mieszkańca Woli Mieleckiej,miejscowości w której się wychował. To nie pierwsze głosowanie tego pana na niekorzyść naszej miejscowości. No cóż kołtuny trafiają się wszędzie, ten pan jest tego dobitnym przykładem. Wstydź się gościu, bo swoimi postępkami nie jesteś warty funta kłaków.
2018-03-31 19:00

Wiadomości w tym wątku
Ośrodek Zdrowia w Woli Mieleckiejne tematy - Pacjent - 2013-01-11, 12:12
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Tomasz Ortyl -Gmina Mielec - 2017-09-25, 09:30
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - WOLOK - 2018-03-31 19:00
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - TO JA jasiekz Zowirzbia - 2019-11-28, 14:01
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mieszkaniec W.M - 2021-01-03, 18:51

Skocz do: