Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Autor Wiadomość
Gość

Goście
Gość

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
(2018-01-28 16:36)Mieszko napisał(a):  lukasz66 jak nie nie widzisz różnicy, to już twój problem\\\.

Pani Radny Kawalec, z zażenowaniem zauważam że zaczynają pomału odzywać się wójtowe Trolle. Zabolało dziadostwo to że pan masz jaja i odważyłeś się zapytać o to jak wyglądają kryteria naboru na stanowiska podległe urzędowi gminy. Zgryźliwe uwagi kierowane pod Pańskim adresem to zapewne ujadające Trolle zatrudnione przez wójta. Mam nadzieję że to ujadanie nie będzie miało wpływu na Pana dalsze działanie w celu wyjaśnienia NEPOTYZMU jaki jest obecnie w gminie. Z tego co wiem nie było ogłoszenia o naborze na stanowiska w gminie i podległych gminie placówkach. Panie Radny tak trzymać i nie przejmować się ujadaniem Trolli.

Sądzę, że to jednak nie jest kwestia posadania nadzwyczjnego przyrodzenia a jedynie chorobliwa skłonność do pieniactwa. I żeby była jasność nie jestem żadnym trolem ani byłego ani obecnego wójta. Nawet jeżeli istnieje tzw. zjawisko nepotyzmu -jest normalną żeczą, że KAŻDY prędzej czy później może być o to posądzony słusznie lub nie -zwłaszcza przez tych, którzy mieli chrapkę na stanowiska a nie zostali zatrudnieni. Problem z ujadaniem ma jednak Pan Radny gdyż od samego początku swojej działalności w RG ale także i na posiedzeniach komisji, rady sołeckiej ciągle wywleka na forum publiczne sprawy (podstawą niektórych są prywatne animozje) które powinien załatwiać dyplomatycznie i poza kamerami, bo jednak niektóre filmiki z jego udziałem ofszem osiągneły rekordy oglądalności na początku były nawet śmieszne, a przypominają postawy Kargula i Pawlaka. Ponadto Pan radny prezwntuje postawę roszczeniową, ciągle coś mu się należy (w sęsie jego miejscowości) przypominam, że Gmina Mielec to nie tylko Wola M i na niej świat się nie kończy. Na koniec - Pan radny zaczyna kampanię wyborczą i kreuje się na gospodaża który wszystko widzi i dogląda okiem gospodarczym, nagłaśnia błędy i niedociągnięcia i tym próbuje zebrać grópę zwolenników jednak myślę, że ta gospodarność jest zgoła fałszywa, chodzi oczywiście o zaistnienie.
2018-01-31 12:27

Wiadomości w tym wątku
Ośrodek Zdrowia w Woli Mieleckiejne tematy - Pacjent - 2013-01-11, 12:12
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Tomasz Ortyl -Gmina Mielec - 2017-09-25, 09:30
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2018-01-31 12:27
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - TO JA jasiekz Zowirzbia - 2019-11-28, 14:01
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mieszkaniec W.M - 2021-01-03, 18:51

Skocz do: