Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Autor Wiadomość
Gość

Goście
Gość

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
W ramach zapisów na zajęcia w GOK Wola Mielecka otrzymałem regulamin z którego wynika że za zajęcia taneczne obowiązuje opłata 30 pln/kwartał, pozostałe zajęcia 20pln/kwartał, za zapis 2 dziecka lub zapis na 2 zajęcia zniżka 10 pln
Dla rodzin z trudną sytuacją zwolnienie z opłat
Zajęcia areobiku 3 pln / zajęcia
Są to co prawda opłaty symboliczne, mające może na celu zdyscyplinowanie uczestników zajęci, ale Rodziny 3+ mogły by mieć zniżkę na starcie
Ja synów nie zapisałem na żadne zajęcia ponieważ godziny zajęć kolidowały z innymi zajęciami. Może gdyby zajęcia odbywały się w 2 grupach to udało by się wyprać bardziej pasujące zajęcia
Nie rozumiem tylko dlaczego regulamin GOK nie jest umieszczony na stronach, chyba nie są to dane Tajne/Poufne

Ps. Karnety basenowo - kinowe może udało by się zorganizować w ramach jakichś dofinansowań na rozwój kultury i sportu. Dowóz dzieci do szkół odbywa się na podstawie biletów miesięcznych dofinansowywanych ponoć ze Starostwa (Nie znam dokładnie tych zasad dowozu bo to nowość :-) )
2014-09-25 16:51

Wiadomości w tym wątku
Ośrodek Zdrowia w Woli Mieleckiejne tematy - Pacjent - 2013-01-11, 12:12
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2014-09-25 16:51
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Tomasz Ortyl -Gmina Mielec - 2017-09-25, 09:30
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - TO JA jasiekz Zowirzbia - 2019-11-28, 14:01
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mieszkaniec W.M - 2021-01-03, 18:51

Skocz do: