Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Autor Wiadomość
Mariusz K.

Główny Administrator
Główny Administrator
Reputacja: 0
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
W odpowiedzi na post powyżej wyjaśniam, że nie muszę się doszukiwać żadnych spisków, a nieprawidłowości, o których mówiłem miały miejsce. Moja wiedza uprawnia mnie do jeszcze dalej idących wniosków. Celem moim było zwrócenie uwagi pewnym grupom, aby myślały co czynią i nie czuły się bezkarne. Każdy, kto sięga po nasze pieniądze powinien rozliczać się, aby nie było żadnych podejrzeń. KGW niema żadnej osobowości prawnej. Tak być nie powinno. Panie z okolicznych miejscowości zawiązały stowarzyszenia, a u nas jeszcze tkwimy w PRL-u. Co do p. Wicherskiego to nie on był prowadzącym zebranie, aby w taki sposób próbować zabrać mi głos. Słysząc co mówię mógł się wystraszyć, że powiem jeszcze więcej i poczuł się zagrożony, bo jemu też miałbym co powiedzieć.

Jak Ktoś dwa posty wyżej słusznie zadał pytanie "Pytam, gdzie, jak nie właśnie na zebraniu wiejskim jest pora i miejsce na poruszanie różnych tematów, rozwiązywanie i wyjaśnianie problemów wsi?" ja też dołączę do tego pytania, skoro nie powinienem na zebraniu, nie powinienem w internecie, nie powinienem na sesji no i oczywiście nagrywać też nie powinienem.
Nagrania są dziś jedynym rzeczywistym odniesieniem do tego co się działo. Wystarczy przesłuchać zebranie w sprawie funduszu z przed dwóch lat i zobaczyć można jak mówi się o budkach na stadion. Teraz mówi się, że budki kupione z projektu złożonego do UM.
Takich spraw mógłbym mnożyć, ale nie taki jest mój cel.
Pozdrawiam Mariusz Kawalec
2014-09-21 09:10

Wiadomości w tym wątku
Ośrodek Zdrowia w Woli Mieleckiejne tematy - Pacjent - 2013-01-11, 12:12
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mariusz K. - 2014-09-21 09:10
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Tomasz Ortyl -Gmina Mielec - 2017-09-25, 09:30
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - TO JA jasiekz Zowirzbia - 2019-11-28, 14:01
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mieszkaniec W.M - 2021-01-03, 18:51

Skocz do: