Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Autor Wiadomość
Pacjent

Goście
Gość

Ośrodek Zdrowia w Woli Mieleckiejne tematy
Proszę Państwa, nie wpadajmy w panikę, nie dajmy się zwariować. Czy Pani doktor Zdziebło i Pan doktor Maksoń to jedyni lekarze w tej części polski ? Czy ich odejście automatycznie spowoduje zamknięcie przychodni ? Powiedzmy sobie prawdę że ta podwyżka wcale nie jest tak drastyczna jak ją próbuje przedstawiać pani doktor. Podwyżki w dzisiejszych czasach dotykają wszystkich, biednych jak emeryci i renciści i zdecydowanie od nich bogatszych jak Pani doktor. Przy tak dużej ilości pacjentów jak na Woli jest ona prawie nie odczuwalna. Ale jeśli jest to proszę przyjąć jeszcze jednego lekarza i koszty się rozłożą, i będzie to z korzyścią również dla nas pacjentów. Jako częsty pacjent naszej przychodni zauważyłem że to nie jest już ta sama Pani doktor, która zaczynała u nas swoją pracę. Pacjenci są traktowani po łebkach, byle szybciej, byle odbębnić swoje. Wydaje mi się że ta sytuacja jest raczej Pani doktor na rękę, nie zostawia się swoich pacjentów i nie mówi się im baj,baj. Proszę Państwa dajmy szansę młodym lekarzom, energicznym, pełnych zapału takich jaką kiedyś była Pani doktor. Świat nie zaczyna się ani nie kończy na parze lekarzy z naszej przychodni.
2013-01-11 12:12

Wiadomości w tym wątku
Ośrodek Zdrowia w Woli Mieleckiejne tematy - Pacjent - 2013-01-11 12:12
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Tomasz Ortyl -Gmina Mielec - 2017-09-25, 09:30
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - TO JA jasiekz Zowirzbia - 2019-11-28, 14:01
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mieszkaniec W.M - 2021-01-03, 18:51

Skocz do: