Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Autor Wiadomość
Kibic

Goście
Gość

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Ostatnio na stronie internetowej Pana Wicherskiego ukazała się informacja dotycząca drogi do stadionu sportowego. Pan Wicherski radny sołecki kilku kadencji, gdyby przyjrzał się dokładnie zamieszczonym przez siebie zdjęciom to zapewne zauważyłby że dojazd ten znajduje się poniżej otaczającego go terenu. Przy opadach atmosferycznych jest regularnie zalewany przez wodę deszczową spływającą z terenu szkoły. W ciągłe remonty tego odcinka zostały utopione setki tysięcy złotych, a żadnego efektu jak widać niema. Dziwi mnie nieszczere oburzenie Pana radnego sołeckiego. Zapytam, jakie było Wasze radnych zainteresowanie i gdzie byliście Panowie radni kiedy w 2011 roku był przeprowadzony remont tego dojazdu? Kto zainteresował się bylejakością wykonania tego remontu? Na chwilę obecną stadion sportowy w Woli Mieleckiej prawnie nie ma dojazdu wyznaczonego w geodezyjnych mapach ewidencyjnych. Zapytuję więc, jak można remontować za duże pieniądze coś czego faktycznie niema? Uważam za sprawę skandaliczną i niezrozumiałą dla mnie, że w 2011roku gmina zlecając geodecie dokonania ewidencji działek w obrębie stadionu i szkoły, nie zleciła wytyczenia tego dojazdu. Jestem bardzo ciekawy w jaki sposób gmina dokonuje rozliczenia finansowego za wykonane remonty tego wirtualnego dojazdu.
2012-05-18 11:17

Wiadomości w tym wątku
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Kibic - 2012-05-18 11:17
Ośrodek Zdrowia w Woli Mieleckiejne tematy - Pacjent - 2013-01-11, 12:12
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Tomasz Ortyl -Gmina Mielec - 2017-09-25, 09:30
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - TO JA jasiekz Zowirzbia - 2019-11-28, 14:01
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mieszkaniec W.M - 2021-01-03, 18:51

Skocz do: