Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Autor Wiadomość
Konrad

Goście
Gość

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Oczekiwałem że otrzymamy jasną odpowiedż na interpelację złożoną w imieniu mieszkańców, przez Radnego Kawalca, skierowaną w piśmie z dnia 15.12.2011r. W piśmie tym pytamy Wójta jak rozwiązać problem słupów stojących na środku chodnika od krzyżówek z drogą na Tarnów w kierunku Podleszan. Niestety, odpowiedz Wójta była nie jasna, w której więcej było politycznych rozgrywek niż interesujących nas informacji. Pominięto tu problem braku wyznaczonego przejścia dla pieszych, choć dotyczy to drogi powiatowej. Bulwersuje mnie obojętność i brak działania Wójta na tak rażące niedbalstwo urzędników gminy nadzorujących i zatwierdzających ten projekt. Znam z góry odpowiedz Wójta "to nie było za mojej kadencji". Ale Panie Wójcie, nic się nie zmieniło, ci sami urzędnicy funkcjonują nadal pod Pańskim nadzorem i nadal powtarzają te same błędy. Przykładem były słupy po środku nowo budowanego chodnika od szkoły w kierunku Trzciany.
2012-01-29 20:30

Wiadomości w tym wątku
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Konrad - 2012-01-29 20:30
Ośrodek Zdrowia w Woli Mieleckiejne tematy - Pacjent - 2013-01-11, 12:12
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Tomasz Ortyl -Gmina Mielec - 2017-09-25, 09:30
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - TO JA jasiekz Zowirzbia - 2019-11-28, 14:01
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mieszkaniec W.M - 2021-01-03, 18:51

Skocz do: