Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Autor Wiadomość
Tadeusz

Goście
Gość

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Przez pięć dni w tygodniu przywożę i odbieram swoją pociechę z przedszkola na Woli Mieleckiej.Przejeżdżam obok ustawionych tam kontenerów na opakowania plastykowe i szklane tuż przy drodze dojazdowej do przedszkola. Dziwi i zarazem bulwersuje mnie to że nikomu nie przeszkadzają usypane sterty różnych wymieszanych i porozbijanych opakowań obok zapełnionych kontenerów. Kilku moich znajomych najechało kołem na porozbijane szkło. Ostatnio spotkało to i mnie. Po powrocie do domu stwierdziłem że moja opona jest rozcięta. Tuż przed świętami doszedł spory nie planowany wydatek. Jeżeli ktoś z Państwa wie kto jest odpowiedzialny za uprzątnięci tego bałaganu i do kogo należą te kontenery proszę o informacje , gdyż będę chciał dochodzić odszkodowania za zniszczoną oponę. Oraz przestrzegam kierowców aby uważali przejeżdżając obok tego śmietnika na rozbite szkło. Gorzej będzie kiedy te śmieci przysypie śnieg.
2011-12-18 17:17

Wiadomości w tym wątku
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Tadeusz - 2011-12-18 17:17
Ośrodek Zdrowia w Woli Mieleckiejne tematy - Pacjent - 2013-01-11, 12:12
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Tomasz Ortyl -Gmina Mielec - 2017-09-25, 09:30
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - TO JA jasiekz Zowirzbia - 2019-11-28, 14:01
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mieszkaniec W.M - 2021-01-03, 18:51

Skocz do: