(2014-12-21 19:07)Gość napisał(a): Do kogo w gminie należy zgłaszać temat bezpańskich, wałęsających się psów
Proszę to zgłaszać do Pani Nowak nr tel. (17)7745638
(2014-12-22 13:46)OLO napisał(a): Kto zdecydował o tym, że ta część Woli w kierunku na Trzcianę będzie mieć internet z firmy Cajen a nie od WDM? Czy one dogadały się między sobą i o takim podziale wsi zadecydowały. Wydaje mi się że WDM zapewnia lepsze warunki.
W kierunku Trzciany infrastrukturę mają obie sieci i każdy może połączyć się do operatora wybranego przez siebie.
(2014-12-22 15:24)Kawalec bis. napisał(a): Kwawalec *****łeś mnie, blokując mój wpis podpisany Mieczysław.
Nie po to poświęcam swój cenny czas abyś ty według własnego widzimisię mnie blokował. Daj ogłoszenie że Mieczysław jest zarezerwowany dla jakiegoś Twojego przydupasa. Domyślam się nawet kto to jest, ale nazwiska nie wymienię. Jest to świństwo z Twojej strony. Nikomu tu łaski nie robisz że pozwolisz czy nie umieścić swoje uwagi. Kidy srano na sołtysa to wtedy to Ci nie przeszkadzało .
Masz człowieku urojenia, że ktoś Cię blokuje. NIKOGO NIE BLOKUJĘ!!!
Jest jeszcze drugi niezależny administrator tego forum, to może on to potwierdzi.
Nikt tu na forum nie jest też moim przydupasem, a że nie do wszystkich to dociera to nic na to nie poradzę.
Może i łaski nikomu nie robię, ale nie zapominaj, że z dobrej woli udostępniłem stronę jak i otwarte forum. Zanim zaczniesz kogoś bezpodstawmnie oskarżać zastanów się chociaż czy masz rację.
Jeżeli ktoś będzie używał mojego nazwiska w loginie TO BĘDĘ TO USUWAŁ!
Następny Twój wpis jako Kawalec bis będzie usunięty!
Zmień login (nazwę) i w treści możesz wyjaśnić, że to Ty napisałeś poprzednio jako Kawalec bis.
Mariusz Kawalec