(2014-12-06 09:57)Mariusz K. napisał(a): (2014-12-03 20:21)Wyborca napisał(a): Witam ponownie
Właśnie oglądam film z sesji rady i ciekawi mnie jedna rzecz Pan i obecny Wójt pojechaliście po Gacku za zadłużenie gminy jeżeli dobrze zrozumiałem około 2 350 000 kwoty zadłużenia przeznaczone było na zrealizowanie kanalizacji na Woli i w Rzędzianowicach ale o tym to już nie wspomina ani Pan ani Piątek - to jak to jest wypadało by to chyba wyjaśnić - jak Pan sądzi
Pozdrawiam
Ja mówiąc o długu przede wszystkim chciałem pokazać, że inwestycje jakie były robione za minionej już kadencji nie wynikały z operatywności byłego wójta, a z podwojenia zadłużenia. Nie wyliczam co gdzie poszło bo to jest moim zdaniem drugorzędna sprawa. Oczywiście jeżeli mieszkańcy uważają, że inwestycje są ważne i warto było się na nie zadłużyć mają okazję wyrazić to przy urnie. Ważne żeby wiedzieli o stronie finansowej.
Pozdrawiam Mariusz Kawalec.
Panie z mojego punktu widzenia możesz sobie Pan uważać że to jest dla Pana drugorzędna sprawa co gdzie poszło. Człowieku mówisz tak jakby Gacek zadłużył gminę a za te pieniądze zakupił sobie zarodowe stado baranów, puki co za te pieniądze zrobiono inwestycję (i bardzo dobrze) w Woli czyli dla WAS także dla Pana i jego wyborców, także przynajmniej w tej części zadłużenia nie masz Pan nic do zarzucenia Gackowi.
Co do operatywności niedługo Pan i nowa władza się wykaże operatywnością w sprawie śmieci, podatków etc. na wyniki czekam z niecierpliwością.
Sukcesów życzę.