Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kulisy "władzy" Sołtysa w Woli Mieleckiej
Autor Wiadomość
Gość

Goście
Gość

RE: Kulisy "władzy" Sołtysa w Woli Mieleckiej
Sołtys z bratem-mielca katem, ludzi będą ganiać z batem
2013-04-16 20:37
Gość

Goście
Gość

Dziękuję Panu Mariuszowi K.
Dzięki Panu mogę raz na jakiś czas przyglądnąć się pracy naszych włodarzy. To nie do pomyślenia.
2013-04-17 20:49
człek z poza wsi/powiatu/tego samego województwa

Goście
Gość

Wstyd
przez takich jak soboń (mała litera zamierzona) ludzie z podkarpacia uważani będą ze obywateli II kategorii przez buractwo i głupotę.
Napiętnować głupotę!!!
Kołtuny muszą opuścić Podkarpacie

pow. stalowowolski
2013-04-18 22:28
Kielczanin

Goście
Gość

Panie Mariuszu, trzeba było wziąźć bata i pogonić sołtysa i jego brata, ze wsi.
2013-04-19 06:33
Gość

Goście
Gość

Słowa poparcia dla Pana, Panie Mariuszu, za pilnowanie władzy. W każdej gminie powinien być taki swojego rodzaju strażnik
2013-04-19 08:20
Gość

Goście
Gość

Uuuu... niezły BURAK z tego agresora
Zobaczcie jak drwią z waszej wolo-mieleckiej kultury na - wiocha.pl
2013-04-19 11:47
`warsiawiak

Goście
Gość

Ten Wasz Marian staje się hitem internetu, negatywnym odzwierciedleniem lokalnej mentalności

coś jak np.
Chytra Baba z Radomia
2013-04-19 11:55
Gość

Goście
Gość

Tata ma traktor, mama ma kury, Marian ma motor i w jeansach ma dziury
2013-04-19 21:56
REALISTA

Goście
Gość

Zastanawia mnie, jak wiele z tych osób, oburzonych i zbulwersowanych przedstawionym materiałem filmowym, zastanowiło się, ilu takich "MARIANÓW" jest w okół nas, czyli, w każdej wsi naszej gminy,powiatu itd. Moje przekonanie graniczące z pewnością jest takie, że nasz Marian na pewno nie jest tu wyjątkiem. Jestem ciekawy zainteresowania mieszkańców innych miejscowości, możliwością nagrywania, zebrań wiejskich,posiedzeń rady sołeckiej, posiedzeń komisji rady gminy, sesji rady itd. Jaka była by reakcja ludzi z lokalnych powiązań i układów, zapewne podobna jak u nas a może jeszcze bardziej gwałtowna, nie wiem. Dlatego cieszmy się że mamy taką możliwość śledzenia informacji z przebiegu różnego rodzaju działań dysydentów z naszego terenu. Nie słyszałem żeby w którejś z gmin z terenu naszego województwa prowadzone były podobne działania jak nas a szkoda, bo jawności w działalności publicznej nigdy za wiele.
2013-04-20 16:08
Gość

Goście
Gość

Soboń ty stary *****
2013-04-21 07:44
Gość

Goście
Gość

Kulisy twojej władzy chyba... W głowie ci się miesza chciałeś z woli zrobić miasto to do tego miasta się wyprowadz i nie rób z siebie pana boga bo dużo gadasz tylko to są głupoty. Narobiles problemów woli i innym wsią obok chcesz rządzić to firmę założ i rządz a od tego co gadasz uszy bolą i jeszcze z ludzi pośmiewisko robisz do więzienia cię wsadzić powinni bokser się znalazł... Dobra rada założ firmę developerską będziesz sprzedawał to co masz w głowie czyli pustostany.

Kawalec a teraz powiedz całej polsce jakim gburem jesteś i co zrobiłeś na meczu... Bawią cię remixy z udziałem ludzi i ich wypowiedzi? Nic tylko powinni ci karę za zniewagi wlepic. Duże dziecko filmami się bawi. Nic dziwnego ze baby nie masz żadna takiego gbura nie chce.
2013-04-21 12:22
Jarząbek

Goście
Gość

(2013-04-21 12:22)Gość napisał(a):  Kulisy twojej władzy chyba... W głowie ci się miesza chciałeś z woli zrobić miasto to do tego miasta się wyprowadz i nie rób z siebie pana boga bo dużo gadasz tylko to są głupoty. Narobiles problemów woli i innym wsią obok chcesz rządzić to firmę założ i rządz a od tego co gadasz uszy bolą i jeszcze z ludzi pośmiewisko robisz do więzienia cię wsadzić powinni bokser się znalazł... Dobra rada założ firmę developerską będziesz sprzedawał to co masz w głowie czyli pustostany.

Kawalec a teraz powiedz całej polsce jakim gburem jesteś i co zrobiłeś na meczu... Bawią cię remixy z udziałem ludzi i ich wypowiedzi? Nic tylko powinni ci karę za zniewagi wlepic. Duże dziecko filmami się bawi. Nic dziwnego ze baby nie masz żadna takiego gbura nie chce.

To mówiłem ja, „Jarząbek”
Trener Mariana
2013-04-21 19:15
Lisek_cwany

Goście
Gość

Widzę że komentarze do wątku o zebraniu z 14 kwietnia - na oficjalnej stronie - zostały sprytnie usunięte.
Sprytnie bo pozostała informacja mającym się odbyć 10 kwietnia zebraniu została pozostawiona - aby dać czytelnikowi przeświadczenie że od dawna nic nie było modyfikowane - czyli żadnych komentarzy tez nie było.
Ot…. cwane liski. Sołtysy, Mariany i inne zgniłe gminne cwaniaczki.
Nieładnie tak zafałszowywać publiczną informacje.
2013-04-24 09:30
Gość

Goście
Gość

(2013-04-24 09:30)Lisek_cwany napisał(a):  Widzę że komentarze do wątku o zebraniu z 14 kwietnia - na oficjalnej stronie - zostały sprytnie usunięte.
Sprytnie bo pozostała informacja mającym się odbyć 10 kwietnia zebraniu została pozostawiona - aby dać czytelnikowi przeświadczenie że od dawna nic nie było modyfikowane - czyli żadnych komentarzy tez nie było.
Ot…. cwane liski. Sołtysy, Mariany i inne zgniłe gminne cwaniaczki.
Nieładnie tak zafałszowywać publiczną informacje.

Kawalec ty buraku, wieśniaku, pajacu!!!
2013-05-01 11:01
Gość

Goście
Gość

Widzę że na Woli dojdzie niedługo do linczu z uwagą będziemy się przyglądać i oczywiście kibicować wam tak trzymać!!!
Takie pyskówki, gierki, szarpanina to tylko wyraz buractwa żadna ze stron nie popuści o Woli słyszała już cała Polska żenada
2013-05-28 10:54

Skocz do: