Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy Wola Mielecka powinna przyłączyć się do Mielca?
Autor Wiadomość
z poza gór

Goście
Gość

RE: Czy Wola Mielecka powinna przyłączyć się do Mielca?
(2012-09-22 10:27)z poza woli napisał(a):  nie jestem mieszkańcem woli, ale to forum staje się w gminie bardzo popularne. ludzie wchodzą zeby posmiać się. ale tutaj jest nad czym zapłakać. wszystko jest źle. rację ma TYLKO pan KAWALEC. Stare przysłowie mówi że z wielką *****ą wszędzie człowiek zmieści się, ale z wielkim pyskiem nic nie wskóra. Tak mi przyszło do głowy czytając te wypowiedzi, że jakby różne nazwy piszących ale styl ten sam. Widać zal do rady i do wójta, no ale jak sie rozdaje kopniaki radnym i wójtowi na prawo i lewo to trudno by przynosili mirę, kadzidło i złoto. Panie radny Kawalec ok. zrób Pan z resztą zwolenników swoją gminę i kłóćcie się i nagrywajcie między sobą. W gminie mimo Pana działań widać nową nadzieję i ludzie bardzo ciepło przyjmują nowego wójta i nową radę. Na pewno czekają ich trudne zadania i nie będzie im lekko. Czyste głupoty mozna poczytać na tym forum, że na kulturę jest na \Chorzelów 100 tys. a na inne wsie 60 tys. Przecież to totalna bzdura. Jak Panowie radni z Woli, tutaj więcej oczekiwalem od Pana Kolodzieja nie reagujecie na takie głupstwa ? Jak chodzi o tą strefę to przecież wójt mówił na zebraniu wyborczym woli mieleckiej, że podejmie zdecydowane działania na rzecz powstania strefy, to jest na filmie na youtubie. O co zatem pretensje, glosowaliscie na wójta bo wam strefe obiecywal, a teraz to już niedobrze jest ? Obiecywał i jak widać duzo robi by powstala. To co teraz wam źle ? Na woli na pewno jest duzo mądrych ludzi, ale nie rozumiem dlaczego nie potrafią oni swoim głosem stłumić niedorzeczne wypowiedzi ? Może sie mylę i faktycznie teraz już tylko wola chce do mielca. No to rada z Gackiem zrobią duży błąd jak zamiast robić na innych wsiach dawać taka wielka kasę na wolę.

Panie "z poza woli" pomijając kwestię wielkiej D...y i dużego pyska, to mnie również przyszło do głowy to że jak zauważyłem, nikt na tym forum nikomu nie zabrania wypowiadać się ani za czy przeciw. Mając pretensje do tych którzy piszą to co myślą, cofa się Pan o dwie dekady wstecz. Tyle i tylko tyle mam Panu do zakomunikowania.
2012-01-01 17:14

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy Wola Mielecka powinna przyłączyć się do Mielca? - z poza gór - 2012-01-01 17:14

Skocz do: