Adam
Gość
|
RE: Czy Wola Mielecka powinna przyłączyć się do Mielca?
Przewodniczący Rady Gminy Sikora i radny Dziekan na połączonych komisjach tak się zagalopowali w udowadnianiu radnemu Kawalcowi swoich racji że jeszcze trochę a wmówili by mu że białe jest czarne a czarne jest białe. Taki przykład, przedstawiony przez przewodniczącego. Wola ma gimnazjum, stadion, przedszkole i coś tam jeszcze, a reszta nie ma, więc inwestycje należą się im. ŻAŁOSNE. Zapomnieli, szczególnie radny Dziekan że nasze dzieci chodziły do szkoły poboczami bardzo ruchliwych dróg, kiedy dzieci z innych miejscowości są dowożone autokarami pod same drzwi szkoły. Jak się słucha wywodów tych panów na inne tematy to ręce opadają. Nieobecność wójta na tych połączonych komisjach w cala mnie nie zdziwiła, to stara zagrywka. Będą spowiadać radnego Kawalca ze sprawy dotyczącej jego strony internetowej, która stoi ością w gardle wszystkim radnym i wójtowi, powie ja nic nie wiem, mnie tam nie było, to nie moja działka. Z resztą przewodniczący i większość radnych siedzą w kieszeni wójta, tylko im uszy widać. Co my tu jeszcze robimy? Kierunek Mielec.
|
|
| 2011-12-24 11:38 |
|