Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy powinna powstać strefa przemysłowa w Woli Mieleckiej?
Autor Wiadomość
mietek

Goście
Gość

RE: Czy powinna powstać strefa przemysłowa w Woli Mieleckiej?
Jest całkowitą nie prawdą to co wypisuje josek z bazin. Może tam u was w bazinach można stosować metody okłamywania i zastraszania mieszkańców. U nas takie metody nie przejdą. Ludzie już nie są tak naiwni, jak sobie myślą urzędasy z gminy, nie dadzą sobą manipulować ani zastraszać. Plany na to wysypisko jeśli kiedykolwiek były, to zgodnie z obowiązującym obecnie prawem już dawno straciły swoją ważność .Choć by ocena oddziaływanie na środowisko wydawana przez Wojewódzkiego Inspektora Ochrony Środowiska. Wmawianie nam że wójt zrobi nam to lub siamto nie jest nawet śmieszne jest po prostu żałosne. Wójt i Rada Gminy powinni działać mam nadzieję że tak jest, zgodnie z prawem, a prawo w tej chwili nie pozwala na tworzenie żadnego wysypiska. Sprawdziłem w Agencji Rolnej Skarbu Państwa, o żadnym wykupie nie może być mowy. gdyż ten teren już od dawna jest własnością gminy. Jak z tego wynika albo świadomie kłamiesz albo nie świadomie wprowadzasz ludzi w błąd. Twój tok myślenia przypomina mi bardzo, wypisz wymaluj, tok myślenia Pana Józka tego słynnego hodowcę drobiu. Być może jesteście rodziną, lub co jest bardziej prawdopodobny jesteście z tego samego chowu. Przemyśliwuj josefie dalej może się coś z tego rozsądnego wykluje.
2011-12-22 12:05

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy powinna powstać strefa przemysłowa w Woli Mieleckiej? - mietek - 2011-12-22 12:05
RE: Czy powinna powstać strefa przemysłowa w Woli Mieleckiej? - Jestem za powstaniem stre - 2012-01-19, 10:43

Skocz do: