Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odwołanie radnych - nagranie z Rady Sołeckiej
Autor Wiadomość
Marcin Wójcik

Zarejestrowani
Użytkownik
Reputacja: 0
RE: Odwołanie radnych - nagranie z Rady Sołeckiej
Koka właśnie o tę "całą Radę" mi chodziło. Dzięki za wyrozumiałość i odpowiedź. Pozdrawiam.
KERMIT chyba trochę opatrznie mnie zrozumiałeś. Może będzie okazja porozmawiać w realu to wyjaśnimy sobie to male nieporozumienie. Poza tym bardzo fajnie napisany post, z chumorem, inteligentnie, kulkuralnym językiem. Brawo! Właśnie o to chodzi. Jeśli wszyscy w takim tonie będą się wypowiadać to napewno się dogadamy i będzie to z pożytkiem dla Woli.
Mariusz wydaje mi się, że te brawa były dla Ciebie, a nie dla Mariana Sobonia. W tle słychać głosy: "Marian daj spokój". Z tego co wiem to ludzie na Woli w ogromnej większości chcą by zebrania nagrywać i publikować. Bywa, że ktoś nie może być osobiście na zebraniu i wtedy chętnie oglądnie i posłucha o czym była mowa. Myślę że nie ma lepszego sposobu na to by się dowiedzieć co było na zebraniu jak nagranie. Ludzie mogą coś przekręcić, czegoś nie dosłyszeć, a nagranie mówi prawdę.
2012-03-27 16:06

Wiadomości w tym wątku
RE: Odwołanie radnych - nagranie z Rady Sołeckiej - Mieszkaniec - 2012-03-16, 16:41
RE: Odwołanie radnych - nagranie z Rady Sołeckiej - Stefan Kisiel - 2012-03-22, 19:57
RE: Odwołanie radnych - nagranie z Rady Sołeckiej - Stefan Kisiel - 2012-03-26, 19:39
RE: Odwołanie radnych - nagranie z Rady Sołeckiej - Marcin Wójcik - 2012-03-27 16:06

Skocz do: