Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odwołanie radnych - nagranie z Rady Sołeckiej
Autor Wiadomość
Marcin Wójcik

Zarejestrowani
Użytkownik
Reputacja: 0
RE: Odwołanie radnych - nagranie z Rady Sołeckiej
Witam.
Dawno nie pisałem, bo powiem szczerze czuję się zniesmaczony cała tą atmosferą wokól Woli Mieleckiej i wstyd mi za niektórych mieszkańców naszej miejscowości. Mam tylko jedną wielką prośbę do wszystkich, którzy piszą na tym forum , aby wzięli sobie do serca apel p. Mariusza Kawalca o kulturalną dyskusję. Jeśli ktoś ma odwagę obrzucać inwektywami drugą osobę niech ma też odwagę zrobić to otwarcie. Z tego co zauważyłem tylko dwie osoby na tym forum dokonało wpisów pod własnym nazwiskiem.
Z okazji nadchodzących Świąt Wielkiejnocy pragnę złożyć najserdeczniejsze życzenia wszystkim współmieszkańcom.
ALLEJUJA!!! i do przodu, bo teraz może być już tylko lepiejBig Grin
P.s.1 do "koka"- Czy ma Pan/i na mysli całą Radę? Jeśli tak to czuję się urażony. A tak na marginesie niech każdy odpowie sobie na pytanie: kto jest większym idiotą- ten kogo wybrali, czy ten kto na tego idiotę głosował?
P.s.2 do "Konrad"- Prawdę powiedziawszy Pańskiej twarzy też nie widzialem na zebraniu, na liście obecnych nie było nikogo o nicku "Konrad"
2012-03-26 14:12

Wiadomości w tym wątku
RE: Odwołanie radnych - nagranie z Rady Sołeckiej - Mieszkaniec - 2012-03-16, 16:41
RE: Odwołanie radnych - nagranie z Rady Sołeckiej - Stefan Kisiel - 2012-03-22, 19:57
RE: Odwołanie radnych - nagranie z Rady Sołeckiej - Marcin Wójcik - 2012-03-26 14:12
RE: Odwołanie radnych - nagranie z Rady Sołeckiej - Stefan Kisiel - 2012-03-26, 19:39

Skocz do: