Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odwołanie radnych - nagranie z Rady Sołeckiej
Autor Wiadomość
koka

Zarejestrowani
Super użytkownik
Reputacja: 0
RE: Odwołanie radnych - nagranie z Rady Sołeckiej
SŁUCHAJ kobieto o nicku ,,Mario": Podzielam pogląd poprzednika i wyjaśniam ci kilka faktów
-,,pana broń to tylko kamera" - TO NIE BROŃ TYLKO NARZĘDZIE DO POKAZYWANIA UCZCIWOŚCI NASZYCH PRZEDSTAWICIELI. A prawda zawsze obroni się sama
- Jeśli pan jest taki odważny to zamieści pan moją opinię na pana temat" - Jak widzisz Kawalec nie przestraszył się twoich wypocin - choć ziejesz jadem więc wytrzyj pianę i słuchaj dalej;
- ,,weź sie pan za konkretną robotę" - że niby co - powinien np. drogi robić?, chodniki? Naszym zdaniem i tak dużo wolontariatu robi dla Woli i nie tylko a potem taka podzięka...
- ,,Ja się za pana wstydzę na ulicach" - Wyobraź sobie że ja odwrotnie - A wstydzić się należy za takich jak ty - co nie potrafią sensownych argumentów wytoczyć pisząc ,,jest pan biednym przydupasem, którego nawet osranym kijem nie dotknęłabym" - idź dziewczyno pod budkę z piwem albo stań pod Biedronką tam znajdziesz kumpli z takim słownictwem!
2012-03-17 17:44

Wiadomości w tym wątku
RE: Odwołanie radnych - nagranie z Rady Sołeckiej - Mieszkaniec - 2012-03-16, 16:41
RE: Odwołanie radnych - nagranie z Rady Sołeckiej - koka - 2012-03-17 17:44
RE: Odwołanie radnych - nagranie z Rady Sołeckiej - Stefan Kisiel - 2012-03-22, 19:57
RE: Odwołanie radnych - nagranie z Rady Sołeckiej - Stefan Kisiel - 2012-03-26, 19:39

Skocz do: