![]() |
Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Wersja do druku +- Forum mieszkańców Woli Mieleckiej (https://forum.wolamielecka.info) +-- Dział: Forum mieszkańców Woli Mieleckiej (/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy (/forumdisplay.php?fid=2) +--- Wątek: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy (/showthread.php?tid=18) |
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2019-02-04 16:30 (2019-02-02 13:51)Gość napisał(a): Obejrzałem ostatnią komisje na której byli przedstawiciele MKS i miasta Mielca i muszę stwierdzić że pan Kawalec swoim zachowaniem przynosi tylko wstyd gminie. Niech się pan nauczy zachowywać pomiędzy ludźmi. Gdzie pana nauczyli tego ciągłego przerywania innym? Dlaczego nie dawał pan zaprezentować tej nowej oferty przewozowej ciagle przerywając pomimo tego że goście mówili że żadne zmiany nie zostańą wprowadzone aż do wakacji. Jak chce pan z siebie robić idiotę to proszę bardzo tylko nie jako nasz przedstawiciel bo jest nam wstyd przed innymi ludźmi przez pana. Dołożę coś od siebie bo to, że robi z siebie idiotę to jedno a drugie to to, że zachowuję się jak cham i prostak, a na dodatek jemu wydaje się, że już będąc III kadencję radnym ma prawo do wszechwiedzy zauważyliście, że już dawno zdominował radę teraz to widać także na nagraniach z komisji, niby dociekliwy taki skrupulatny, a w gruncie rzeczy ujadający kundel (pewnie jego wyborcy lubią takie jamniczki doskakujące do nogi). Moim zdaniem to przemądrzała menda która chce się popisać erudycją, a jest porostu śmiesznym pajacem. Czy naprawdę nikt nie potrafi usadzić tego człowieka na d.pie RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2019-02-06 11:38 Najczęściej takie posty - jak powyżej obserwuję jak radny tępi patologię i nadepnie komuś na odcisk, hejtu wtedy co nie miara ![]() Nie przejmować się krzykaczami, pilnować ,,swego" i tak ma być. P.S. Gdy tylko pozwolą na upublicznienie przebiegu trasy 2-giego etapu obwodnicy - prosimy o mapkę. Będziemy wdzięczni. Rolnicy RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2019-02-06 13:03 (2019-02-06 11:38)Gość napisał(a): Najczęściej takie posty - jak powyżej obserwuję jak radny tępi patologię i nadepnie komuś na odcisk, hejtu wtedy co nie miara powiedz mi w takim razie jaką patologię piętnuje na tym nagraniu kawalec albo komu niby nacisnął na odcisk. Czekam na konkretny fragment filmu. RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2019-02-06 17:04 sesja długa - pracujesz w MKS-ie? Może Trasa przebiegu obwodnicy koliduje z twoim wyobrażeniem projektowym - nie wiem, coś Cię boli. Byle by to nie była bolączka "widzimisię" ![]() RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2019-02-06 18:20 Ty chory człowieku jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem to kilka postów wyżej jest napisane ze mi wstyd za takie zachowanie radnego z mojej miejscowości. Nie dorabiaj sobie jakichś glupich teorii bo robisz z siebie idiotę . RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2019-02-06 19:12 (2019-02-06 11:38)Gość napisał(a): Najczęściej takie posty - jak powyżej obserwuję jak radny tępi patologię i nadepnie komuś na odcisk, hejtu wtedy co nie miara Rolnicy - to chyba elektorat. Żadnej patologi nie tępi tylko ujada jak burek, który urwał się z łańcucha czepia się każdego i o wszystko, nikomu do głosu nie pozwoli dojść, gada co wie a nie na odwrót, marnuje czas i powietrze - szkoda gadać gość ma zacięcie pieniackie zresztą udowodnił to publicznie wiele razy. Kto to wybiera chyba Ci którzy się podpisali wyżej jeśli tak to proponuję założyć walonki, widły i do gnoju, po drodze zgarnąć do pomocy Pana pieniacza może ochłonie. Gówniarzerii wydaje się, że stanowi jakąś władzę, jakieś prawo chce tworzyć - do gnoju. RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2019-02-07 20:56 Ja też uważam że kultura na sesjach jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2019-02-07 23:34 Łysy jak kogut często zajmuje głos bo mu się libido podnosi widać jak się podnieca w czasie wypowiedzi, widocznie potrzebuje by go słuchano wtedy czuje się bardziej męski RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2019-02-09 21:30 Wie ktoś kiedy na woli Mieleckiej są wybory na sołtysa? Damian RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2019-02-11 00:06 Wiem. (2019-02-11 00:06)Gość napisał(a): Wiem.Ale łysy powinien wiedzieć znacznie lepiej RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - GeO - 2019-02-11 11:51 Jeśli chodzi o udostępnienie map mieszkańcom to zauważyłem że radni takie mapy dostali. Radny z Rzędzianowic na ostatnim posiedzeniu Rady Gminy mówił że takową mapę posiada i w domu weryfikował przebieg obwodnicy. Zatem pytam, jedni taką mapę dostali a inni radni nie, i co tu jest grane. RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mariusz K. - 2019-02-11 17:02 (2019-02-11 11:51)GeO napisał(a): Jeśli chodzi o udostępnienie map mieszkańcom to zauważyłem że radni takie mapy dostali. Radny z Rzędzianowic na ostatnim posiedzeniu Rady Gminy mówił że takową mapę posiada i w domu weryfikował przebieg obwodnicy. Zatem pytam, jedni taką mapę dostali a inni radni nie, i co tu jest grane. Dostałem faktycznie na komisji mapę, na której jest tylko fragment nowej obwodnicy. Mapa jest na arkuszu 60x200 cm i nie mam nawet jak tego zeskanować. Pozdrawiam Mariusz Kawalec. RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - GeO - 2019-02-11 19:18 Spróbuj zrobić zdjęcie tej mapy i wrzuć na stronę. RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2019-02-12 07:08 Wydaje mi się że to zadanie może okazać się dla niego zbyt trudne RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - GeO - 2019-02-12 08:25 Gościu, jeśli zwracasz się do kogoś, lub piszesz o kimś, to kultura osobista wymaga abyś zwracał się do tej osoby po nazwisku lub w innej formie, która nie jest formą obraźliwą. Z przykrością zauważam że części osób tutaj zabierających głos, brakuje tej kultury. |