Forum mieszkańców Woli Mieleckiej
Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Wersja do druku

+- Forum mieszkańców Woli Mieleckiej (https://forum.wolamielecka.info)
+-- Dział: Forum mieszkańców Woli Mieleckiej (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Wątek: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy (/showthread.php?tid=18)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2018-01-23 20:38

Może radny się wreszcie wypowie czemu służył ten opublikowany ostatni list do Wójta? Chyba tylko temu żeby pana nie traktować poważnie.

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2018-01-23 23:17

Witam
Panie radny najwyraźniej Wójt Piątek tak samo jak wcześniej Gacek nie Pasuje już Panu (a wydaje mi się że na początku kadencji był Pan orędownikiem obecnego Wójta) no cóż niebawem będzie okazja aby naprawić ten błąd i pozbyć się pierwszego mąciwody w Gminie czyli Pana. Z tymi pociotkami zatrudnionymi w urzędzie to już Pan trochę przegiął pałeczkę, zaczyna być Pan balastem a przy starcie balastu należy się pozbywać. Tak że Panu już dziękujemy za owocne mieszanie, takimi kąśliwościami to sobie Pan wyborców nie zjedna (no chyba że to będą ludzie o podobnym -kąsliwym charakterze)
Pozdrawiam i raczej nie wróżę Panu kolejnej kadencji

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Lukasz1988 - 2018-01-26 11:09

Coś Mariusz ( administrator) milczy a wyświetlał się już wiele razy na pasku na dole że jest obecny

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mieszko - 2018-01-28 12:15

Panie lukas 88 informuję cię że uczęszcza się regularnie na msze św. w niedzielę, a na koncercie noworocznym się bywa raz do roku.

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Lukasz1988 - 2018-01-28 15:47

(2018-01-28 12:15)Mieszko napisał(a):  Panie lukas 88 informuję cię że uczęszcza się regularnie na msze św. w niedzielę, a na koncercie noworocznym się bywa raz do roku.

a co ma koncert do kosciola?

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mieszko - 2018-01-28 16:36

lukasz66 jak nie nie widzisz różnicy, to już twój problem\\\.

Pani Radny Kawalec, z zażenowaniem zauważam że zaczynają pomału odzywać się wójtowe Trolle. Zabolało dziadostwo to że pan masz jaja i odważyłeś się zapytać o to jak wyglądają kryteria naboru na stanowiska podległe urzędowi gminy. Zgryźliwe uwagi kierowane pod Pańskim adresem to zapewne ujadające Trolle zatrudnione przez wójta. Mam nadzieję że to ujadanie nie będzie miało wpływu na Pana dalsze działanie w celu wyjaśnienia NEPOTYZMU jaki jest obecnie w gminie. Z tego co wiem nie było ogłoszenia o naborze na stanowiska w gminie i podległych gminie placówkach. Panie Radny tak trzymać i nie przejmować się ujadaniem Trolli.

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Lukasz1988 - 2018-01-28 18:04

Mieszko chcesz się ze mną spotkać i porozmawiać? Przyniosę umowę o pracę gdzie jestem zatrudniony oraz przyniosę drzewo genealogiczne by wykluczyć moje powiązania z wójtem

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - MIESZKO - 2018-01-28 19:11

Do Łukasz 19888 Znasz to powiedzenie: Uderz w stół a nożyce się odezwą. Jeśli cię to pocieszy to pisząc tego posta nie miałem akurat ciebie na myśli. A jeśli chodzi o twoje drzewo genealogiczne to akurat obchodzi mnie ono tyle co wycięte zeszłej jesieni drzewo a drewno z niego spaliłem tej zimy w kominku. I to by było na tyle.

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Lukasz1988 - 2018-01-28 19:44

To szkoda ze nie porozmawiamy

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2018-01-31 12:27

(2018-01-28 16:36)Mieszko napisał(a):  lukasz66 jak nie nie widzisz różnicy, to już twój problem\\\.

Pani Radny Kawalec, z zażenowaniem zauważam że zaczynają pomału odzywać się wójtowe Trolle. Zabolało dziadostwo to że pan masz jaja i odważyłeś się zapytać o to jak wyglądają kryteria naboru na stanowiska podległe urzędowi gminy. Zgryźliwe uwagi kierowane pod Pańskim adresem to zapewne ujadające Trolle zatrudnione przez wójta. Mam nadzieję że to ujadanie nie będzie miało wpływu na Pana dalsze działanie w celu wyjaśnienia NEPOTYZMU jaki jest obecnie w gminie. Z tego co wiem nie było ogłoszenia o naborze na stanowiska w gminie i podległych gminie placówkach. Panie Radny tak trzymać i nie przejmować się ujadaniem Trolli.

Sądzę, że to jednak nie jest kwestia posadania nadzwyczjnego przyrodzenia a jedynie chorobliwa skłonność do pieniactwa. I żeby była jasność nie jestem żadnym trolem ani byłego ani obecnego wójta. Nawet jeżeli istnieje tzw. zjawisko nepotyzmu -jest normalną żeczą, że KAŻDY prędzej czy później może być o to posądzony słusznie lub nie -zwłaszcza przez tych, którzy mieli chrapkę na stanowiska a nie zostali zatrudnieni. Problem z ujadaniem ma jednak Pan Radny gdyż od samego początku swojej działalności w RG ale także i na posiedzeniach komisji, rady sołeckiej ciągle wywleka na forum publiczne sprawy (podstawą niektórych są prywatne animozje) które powinien załatwiać dyplomatycznie i poza kamerami, bo jednak niektóre filmiki z jego udziałem ofszem osiągneły rekordy oglądalności na początku były nawet śmieszne, a przypominają postawy Kargula i Pawlaka. Ponadto Pan radny prezwntuje postawę roszczeniową, ciągle coś mu się należy (w sęsie jego miejscowości) przypominam, że Gmina Mielec to nie tylko Wola M i na niej świat się nie kończy. Na koniec - Pan radny zaczyna kampanię wyborczą i kreuje się na gospodaża który wszystko widzi i dogląda okiem gospodarczym, nagłaśnia błędy i niedociągnięcia i tym próbuje zebrać grópę zwolenników jednak myślę, że ta gospodarność jest zgoła fałszywa, chodzi oczywiście o zaistnienie.

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2018-01-31 19:01

Nie skomentuje bo wszystko się zgadza

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - koka - 2018-01-31 20:11

Może by tak "gościu" zaczął kampanię - skrzyknął grópę, i kandydował na gospodaża w sęsie że żeczą naturalną jest zmiana. Idea Tongue

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Lukasz1988 - 2018-01-31 20:43

Koka brawo TY

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - MIESZKO - 2018-02-01 19:10

Pisze troll że Kawalec ma podejście roszczeniowe, to znaczy że według trolla nie ma prawa upomnieć się o jakość wykonywanych inwestycji za nasze ciężkie miliony? Pleciesz człowieku bez składu i ładu. Jeśli masz jakieś konkrety to je podaj, jakieś konkretne argumenty a nie miałkie wywodu które się nie trzymają kupy.

RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Gość - 2018-02-01 23:04

Najwyraźniej kolega Mieszko należy do jakiejś wyższej rasy - może panów - i uważa, że są wyższe nacje, którym należy się więcej. Otóż kolego nie jest tak, że komuś coś się należy bardziej bo płaci podatki (nasze ciężkie miliony) jak słusznie zauważyłeś NASZE. Więc nasze to nie tylko Woli Mieleckiej. A postawa roszczeniowa polega właśnie na tym , że Woli Mieleckiej należy się natychmiast, przed wszystkimi, jak najlepiej, czyli kosztem pozostałych po trupach.
Troszeczkę pokory.