![]() |
|
Kulisy "władzy" Sołtysa w Woli Mieleckiej - Wersja do druku +- Forum mieszkańców Woli Mieleckiej (https://forum.wolamielecka.info) +-- Dział: Forum mieszkańców Woli Mieleckiej (/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy (/forumdisplay.php?fid=2) +--- Wątek: Kulisy "władzy" Sołtysa w Woli Mieleckiej (/showthread.php?tid=27) |
RE: Kulisy "władzy" Sołtysa w Woli Mieleckiej - Gość - 2013-04-16 20:37 Sołtys z bratem-mielca katem, ludzi będą ganiać z batem RE: Kulisy "władzy" Sołtysa w Woli Mieleckiej - Gość - 2013-04-17 20:49 Dziękuję Panu Mariuszowi K. Dzięki Panu mogę raz na jakiś czas przyglądnąć się pracy naszych włodarzy. To nie do pomyślenia. RE: Kulisy "władzy" Sołtysa w Woli Mieleckiej - człek z poza wsi/powiatu/tego samego województwa - 2013-04-18 22:28 Wstyd przez takich jak soboń (mała litera zamierzona) ludzie z podkarpacia uważani będą ze obywateli II kategorii przez buractwo i głupotę. Napiętnować głupotę!!! Kołtuny muszą opuścić Podkarpacie pow. stalowowolski RE: Kulisy "władzy" Sołtysa w Woli Mieleckiej - Kielczanin - 2013-04-19 06:33 Panie Mariuszu, trzeba było wziąźć bata i pogonić sołtysa i jego brata, ze wsi. RE: Kulisy "władzy" Sołtysa w Woli Mieleckiej - Gość - 2013-04-19 08:20 Słowa poparcia dla Pana, Panie Mariuszu, za pilnowanie władzy. W każdej gminie powinien być taki swojego rodzaju strażnik RE: Kulisy "władzy" Sołtysa w Woli Mieleckiej - Gość - 2013-04-19 11:47 Uuuu... niezły BURAK z tego agresora Zobaczcie jak drwią z waszej wolo-mieleckiej kultury na - wiocha.pl RE: Kulisy "władzy" Sołtysa w Woli Mieleckiej - `warsiawiak - 2013-04-19 11:55 Ten Wasz Marian staje się hitem internetu, negatywnym odzwierciedleniem lokalnej mentalności coś jak np. Chytra Baba z Radomia RE: Kulisy "władzy" Sołtysa w Woli Mieleckiej - Gość - 2013-04-19 21:56 Tata ma traktor, mama ma kury, Marian ma motor i w jeansach ma dziury RE: Kulisy "władzy" Sołtysa w Woli Mieleckiej - REALISTA - 2013-04-20 16:08 Zastanawia mnie, jak wiele z tych osób, oburzonych i zbulwersowanych przedstawionym materiałem filmowym, zastanowiło się, ilu takich "MARIANÓW" jest w okół nas, czyli, w każdej wsi naszej gminy,powiatu itd. Moje przekonanie graniczące z pewnością jest takie, że nasz Marian na pewno nie jest tu wyjątkiem. Jestem ciekawy zainteresowania mieszkańców innych miejscowości, możliwością nagrywania, zebrań wiejskich,posiedzeń rady sołeckiej, posiedzeń komisji rady gminy, sesji rady itd. Jaka była by reakcja ludzi z lokalnych powiązań i układów, zapewne podobna jak u nas a może jeszcze bardziej gwałtowna, nie wiem. Dlatego cieszmy się że mamy taką możliwość śledzenia informacji z przebiegu różnego rodzaju działań dysydentów z naszego terenu. Nie słyszałem żeby w którejś z gmin z terenu naszego województwa prowadzone były podobne działania jak nas a szkoda, bo jawności w działalności publicznej nigdy za wiele. RE: Kulisy "władzy" Sołtysa w Woli Mieleckiej - Gość - 2013-04-21 07:44 Soboń ty stary ***** RE: Kulisy "władzy" Sołtysa w Woli Mieleckiej - Gość - 2013-04-21 12:22 Kulisy twojej władzy chyba... W głowie ci się miesza chciałeś z woli zrobić miasto to do tego miasta się wyprowadz i nie rób z siebie pana boga bo dużo gadasz tylko to są głupoty. Narobiles problemów woli i innym wsią obok chcesz rządzić to firmę założ i rządz a od tego co gadasz uszy bolą i jeszcze z ludzi pośmiewisko robisz do więzienia cię wsadzić powinni bokser się znalazł... Dobra rada założ firmę developerską będziesz sprzedawał to co masz w głowie czyli pustostany. Kawalec a teraz powiedz całej polsce jakim gburem jesteś i co zrobiłeś na meczu... Bawią cię remixy z udziałem ludzi i ich wypowiedzi? Nic tylko powinni ci karę za zniewagi wlepic. Duże dziecko filmami się bawi. Nic dziwnego ze baby nie masz żadna takiego gbura nie chce. RE: Kulisy "władzy" Sołtysa w Woli Mieleckiej - Jarząbek - 2013-04-21 19:15 (2013-04-21 12:22)Gość napisał(a): Kulisy twojej władzy chyba... W głowie ci się miesza chciałeś z woli zrobić miasto to do tego miasta się wyprowadz i nie rób z siebie pana boga bo dużo gadasz tylko to są głupoty. Narobiles problemów woli i innym wsią obok chcesz rządzić to firmę założ i rządz a od tego co gadasz uszy bolą i jeszcze z ludzi pośmiewisko robisz do więzienia cię wsadzić powinni bokser się znalazł... Dobra rada założ firmę developerską będziesz sprzedawał to co masz w głowie czyli pustostany. To mówiłem ja, „Jarząbek” Trener Mariana RE: Kulisy "władzy" Sołtysa w Woli Mieleckiej - Lisek_cwany - 2013-04-24 09:30 Widzę że komentarze do wątku o zebraniu z 14 kwietnia - na oficjalnej stronie - zostały sprytnie usunięte. Sprytnie bo pozostała informacja mającym się odbyć 10 kwietnia zebraniu została pozostawiona - aby dać czytelnikowi przeświadczenie że od dawna nic nie było modyfikowane - czyli żadnych komentarzy tez nie było. Ot…. cwane liski. Sołtysy, Mariany i inne zgniłe gminne cwaniaczki. Nieładnie tak zafałszowywać publiczną informacje. RE: Kulisy "władzy" Sołtysa w Woli Mieleckiej - Gość - 2013-05-01 11:01 (2013-04-24 09:30)Lisek_cwany napisał(a): Widzę że komentarze do wątku o zebraniu z 14 kwietnia - na oficjalnej stronie - zostały sprytnie usunięte. Kawalec ty buraku, wieśniaku, pajacu!!! RE: Kulisy "władzy" Sołtysa w Woli Mieleckiej - Gość - 2013-05-28 10:54 Widzę że na Woli dojdzie niedługo do linczu z uwagą będziemy się przyglądać i oczywiście kibicować wam tak trzymać!!! Takie pyskówki, gierki, szarpanina to tylko wyraz buractwa żadna ze stron nie popuści o Woli słyszała już cała Polska żenada |